Kök

För många är köket hjärtat i hemmet och det rum där vi spenderar mest tid ensamma och med familjen. Här på Lord se hittar du ett brett och noga utvalt sortiment av väsentliga köksprodukter som hjälper till att underlätta matlagningen på enklaste sätt och som kännetecknas av praktiska och eleganta inredningsdetaljer.

En rabatt på 25 till 40 procent .

Lökhackare grönsakshackare

329 kr 249 kr
I lager.

Köksredskap

Köksredskap

För att lyckas i köket är det viktigt att använda riktigt bra köksredskap. Med bunkar, knivar och skärbrädor kommer du långt, men med en grönsaksskalare, knivslip och elektrisk minihackare kan du verkligen imponera på dina gäster. Dessutom blir matlagningen både enklare och roligare med roliga kökssaker som hjälp.

Att köpa köksredskap på nätet ska vara enkelt. Därför har vi skapat ett välfyllt sortiment med de allra bästa redskapen av hög kvalitet. Dessutom ser vi till att leverera snabbt så att du kan börja laga mat!

Köp ett köksredskap set i silikon

Många föredrar att köpa ett köksredskap set. Det är en mycket enkel och smidig lösning när du flyttar hemifrån eller till en ny bostad och vill börja om på ny kula. Med ett redskapset får du allt du behöver för att lyckas i köket, från tänger med bra grepp till slevar. Vårt set består dessutom av redskap till köket i silikon, vilket gör de hållbara och enkla att diska både förhand och i maskin. Välj mellan olika färger såsom rosa och blått.

Elektrisk minihackare och rosa mixer

Andra redskap i köket som är otroligt populära är olika elektriska minihackare som hackar lök och grönsaker på bara några sekunder. Det är inte bara ett billigt redskap till köket utan sparar även rejält med tid i köket.

Det är även bra att komplettera din köksutrustning med en elektronisk mixer. Köksredskap i rosa är populärt och en mixer med olika vispar är det perfekta redskapet för allt från lök till grädde.

Vilket köksredskap är bäst i test?

Det finns gott om olika redskap som varje hushåll bör ha i köket. Rivjärn, vitlökspress och vassa kockknivar är en oumbärlig hjälp i husets hjärta. Detsamma gäller decilitermått och måttsatser. Så, vilket redskap är egentligen viktigast och bäst i test?

Svaret beror på två saker. Dels vad du ska laga för mat och dels hur du lagar mat. Många föredrar att hacka det mesta för hand och då är en kniv av hög kvalitet det viktigaste redskapet. Andra föredrar att få så mycket modern hjälp som möjligt och då är en elektrisk minihackare det bästa köpet.

Vanliga frågor och svar om köksredskap

Ska jag köpa köksredskap i trä, silikon eller plast?

Det bästa är att köpa redskap i antingen silikon eller trä. Plast har en förmåga att smälta i till exempel stekpannan. Trä är hållbart, miljövänligt och dessutom ett snyggt inslag i köket. Silikon är det bästa materialvalet. Det är ett mycket hållbart material som kan diskas i maskin.

Vilka redskap behövs i ett kök?

Du behöver inte allt för många redskap för att komma igång med din matlagning. De viktigaste är stekpanna, kastrull, skärbräda, knivar och ett köksredskap set. Därefter kan du komplettera med vitlökspress, minihackare, stavmixer och annat.

Vart ska man köpa redskap till köket?

Många köper köksredskap på IKEA, men du hittar produkter av minst lika hög kvalitet på nätet. När du handlar online finner du dessutom ett mycket större utbud av såväl material som färger. Då kan du köpa redskap som verkligen matchar ditt kök eller din personlighet.