Frakt Policy

Denna fraktpolicy gäller för alla inköp du gör från LORD se på Furutorpsgatan 34, Helsingborg, Skåne, 252 27, Sverige ("LORD se", "vi", "oss" eller "vår") på www.lordse.se (vår "webbplats"). Det är ditt ansvar att sätta dig in i denna policy.

Genom att placera en order för någon av våra produkter försäkrar du att du har läst denna policy och accepterar villkoren i denna policy. Om du inte godkänner eller accepterar villkoren i denna policy, vänligen gör inte en beställning hos oss. Om du har några frågor eller kommentarer, vänligen kontakta oss via vårt kontaktformulär.

1. Gratis Frakt

För beställningar som totalt uppgår till SEK 329 eller mer, erbjuder vi gratis frakt inom Sverige och internationell frakt. Det är vårt sätt att säga tack för att du väljer LORD se för dina shoppingbehov.

2. Standard Frakt

För beställningar under SEK 329 tillkommer en fast fraktavgift på SEK 29 för att täcka kostnaden för frakt inom Sverige och internationell frakt.

3. Leveranstid

Vi förstår vikten av att få dina varor snabbt. Vi strävar efter att behandla och skicka din order så snabbt som möjligt, vanligtvis inom 2-3 arbetsdagar. Efter avsändning, vänligen tillåt ytterligare tid för din order att komma fram.

Beställningsstoppstid: 15:00, (GMT+01:00) Central European Standard Time (Stockholm)

4. Internationell Frakt

För närvarande tillåter vi främst flera länder inom EU, vilka är listade nedan:

Austria, Belgium, Bulgaria, Croatia, Cyprus, Denmark, Estonia, Finland, France, Greece, Hungary, Italy, Germany,  Ireland, Lithunia, Luxembourg, Malta, Netherlands, Poland , Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Spain, Latvia, Iceland, Liechenstein, Norway, Switzerland.

För internationell frakt, vänligen kontakta vår kundsupport för mer information och tillgänglighet.

5.Order Spårning

För din bekvämlighet tillhandahåller vi spårningsinformation för alla berättigade beställningar. Du kommer att få ett spårningsnummer via e-post när din order skickas, vilket låter dig övervaka leveransens framsteg.

6. Leveransadress

Se till att leveransadressen som anges vid kassan är korrekt och komplett. LORD se ansvarar inte för beställningar som levereras felaktigt eller försenas på grund av felaktiga eller ofullständiga adresser.

7. Frågor om Frakt

Om du har några frågor eller funderingar om din orders fraktstatus eller andra fraktrelaterade ärenden, tveka inte att kontakta vårt kundsupportteam. Vi finns här för att hjälpa dig.

8. Ändringar eller Avbokningar av Frakt

Om du behöver göra ändringar i din leveransadress eller avboka din order, vänligen skicka ett e-postmeddelande till oss på [email protected]. Vi kommer göra vårt bästa för att tillmötesgå din begäran, men observera att ändringar kanske inte är möjliga när en order har behandlats och skickats.

Genom att handla med LORD se samtycker du till att följa denna fraktpolicy. Vi förbehåller oss rätten att uppdatera eller ändra denna policy när som helst. Vänligen granska vår policy med jämna mellanrum för eventuella ändringar.

Tack för att du valde LORD se för dina shoppingbehov. Om du har ytterligare frågor eller behöver hjälp, tveka inte att kontakta vårt kundsupportteam. Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet.