Retur- och återbetalningspolicy

På LORD se strävar vi efter att säkerställa din nöjdhet med ditt köp. Om du av någon anledning inte är nöjd med din produkt, erbjuder vi följande returpolicy:

1. Returperiod

Du har rätt att returnera oanvända och oskadade produkter inom 14 dagar från mottagandet av din beställning.

2. Produktskick

Returnerade varor måste vara i sitt ursprungliga skick och i originalförpackningen, komplett med alla tillbehör och etiketter. Produkter som inte uppfyller dessa krav kan vara föremål för avslag eller en reducerad återbetalning.

3. Återbetalning

När din retur har godkänts och produkterna har mottagits och inspekterats, kommer vi att behandla en återbetalning till det ursprungliga betalningssättet. Återbetalningen kommer att inkludera priset för de returnerade varorna men inte fraktkostnader.

4. Returfrakt

Kunden ansvarar för kostnaden för returfrakten, om inte produkten är defekt eller felaktig. Om produkten är defekt eller felaktig, vänligen kontakta vår kundsupport för att arrangera returfrakten.

5. Defekta eller Skadade Produkter

Om du har mottagit en defekt eller skadad produkt, vänligen kontakta vår kundsupport så snart som möjligt. Vi kommer göra vårt bästa för att lösa problemet och antingen ersätta produkten eller utfärda en återbetalning.

Skadad vid ankomst

Om något är fel med en vara som du har köpt av oss har du rätt till återbetalning eller ersättning. Observera att en vara som ska betraktas som "skadad vid ankomst" måste vara:

● trasig eller skadad eller inte av tillfredsställande kvalitet,

● oanvändbar eller inte lämplig för ändamålet,

● inte det som annonserades eller stämmer inte överens med beskrivningen.

Observera också att en vara inte kan betraktas som "skadad vid ankomst" om:

● den har skadats av slitage, en olycka eller felaktig användning,

● du kände till felet innan du köpte varan,

● du har ändrat dig.

Om din vara togs emot som "skadad vid ankomst", följ stegen nedan:

Ta massor av bilder som visar skadan. Se till att du har bra belysning och att skadan syns tydligt på bilderna.

Kontakta oss via e-post och tydligt ange följande:

  1. Ditt ordernummer, ditt fullständiga namn och leveransadress
  2. Anledningen till att begära en retur
  3. Bifoga bilderna du tagit.

Vi kommer antingen att acceptera och/eller godkänna (eller provisoriskt godkänna med förbehåll för inspektion) eller avvisa returkravet och tilldela ett returnummer för vidare affärer.

Vid returgodkännande kommer returhanteringsprocessen att samordnas av oss.

6. Returprocess

För att påbörja en retur, vänligen kontakta vår kundsupport via vårt kontaktformulär eller e-postadressen [email protected]. Vårt kundsupportteam kommer att vägleda dig genom returprocessen och förse dig med nödvändig information om var du ska skicka dina returvaror.

7. Återbetalningstid

Efter att dina returvaror har mottagits och godkänts kan det ta upp till 10 arbetsdagar för återbetalningen att behandlas och synas på ditt konto.

Tack för att du valt LORD se för dina shoppingbehov. Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet, och vi strävar alltid efter att ge dig en enkel och problemfri returupplevelse.