Smartwatch

Rabatt på 25 till 40 procent .

Smartwatch - Smartklockor för vardag & träning - LORD se  

Välj rätt smartwatch

Vill du köpa en smartwatch för att få koll på allt från hälsoaktiviteter till meddelanden från vänner? En smartklocka används numer som en förlängning av mobilen och tack vare klockan kan telefonen stanna i väskan.

Med en riktigt snygg och väldesignad klocka med smarta funktioner är du redo att ta livet in i framtiden med full koll på både ditt hem och din kropp. Stäng av lamporna, starta ett träningsprogram, håll koll på din puls och betala utan att behöva ta upp kortet ur plånboken. Allt är möjligt beroende på vilken klocka du väljer!

Vi har ett brett utbud av olika smarta klockor från märket Kospet, det främsta märket för såväl teknikentusiaster som träningsälskare.

En aktivitetsklocka från Kospet gör ditt liv enklare

Dagens smarta klockor är inte längre bara aktivitetsarmband som gör din träning roligare. Klockorna lyfter istället ditt liv till nästa nivå. De har en mängd praktiska funktioner som underlättar ditt liv.

Med vårt urval av klockor från Kospet får du samma funktionalitet som en smartwatch från Samsung och Apple eller Fitbit, men till ett lägre pris. Med otroligt lång batteritid och en ultralätt design kommer du inte att ångra ditt val!

Vissa smartklockor har ringsignal, kan ta emot e-postmeddelanden och går att duscha med. Kika igenom vårt stora utbud för att hitta din bästa smartwatch.

Brett utbud av smartwatches för dam och herr

Är du på jakt efter en elegant smartwatch för dam eller en mer sportig smartwatch för herr? I vårt breda utbud finner du en smart klocka för hela familjen så att ni kan hålla er uppkopplade med stil.

En smart klocka är numer en nödvändighet för moderna män och kvinnor som vill hålla sig uppkopplade. Med tekniskt innovativa klockor med en lyxig design blir livet roligare.

Vilken smartwatch är bäst i test?

Vilket är det bästa aktivitetsarmbandet för just dig? Det beror givetvis på vad du vill använda din klocka till. Fundera därför på vilka funktioner du vill att din klocka ska ha.

För bäst funktion i alla lägen rekommenderar vi att du köper en klocka med följande funktioner:

  • Notiser direkt i klockan
  • Avancerade hälsofunktioner
  • Lång batteritid
  • GPS
  • Stegräkning
  • Styr ditt hem via klockan
  • Många träningslägen
  • Betala med din smarta klocka

Alla våra klockor har olika funktioner så att du ska kunna hitta en modell som passar just dig och dina behov. Läs därför igenom alla beskrivningar för att jämföra klockorna och hitta den du tycker mest om.

Vanliga frågor och svar för aktivitetsarmband

Vad kostar en smartwatch?

En ny modern klocka kan kosta alltifrån en femhundralapp till flera tusen kronor. En klocka från Apple och Garmin är generellt dyrare, men mer okända märken har samma smidiga funktioner till ett lägre pris.

Hur fungerar en smart klocka?

Du laddar din klocka och sedan fungerar den automatiskt och mäter tid, puls och så vidare. För att uppdatera klockan ansluter du den till din mobil genom att använda Bluetooth. Då kan den ta emot samtal, meddelanden och andra notiser.

 Hur mäter ett aktivitetsarmband steg?

Ett aktivitetsarmband mäter steg genom att kombinera hastighet, avstånd och rörelse.