ElektroniktillbehörElektroniktillbehör

 >


Elektroniktillbehör

Köp elektroniktillbehör till riktigt bra priser som du kan ha nytta av hemma eller på språng. Vi har inte bara trådlösa laddstationer och kraftfulla powerbanks, utan även snabbladdare och telefonställ. Våra produkter håller alltid hög kvalitet och är baserade på en modern avancerad teknologi. 

I vår kategori med elektroniktillbehör hittar du en blandad kompott av sånt som du behöver hemma i elektronikväg. Här hittar du stora fynd med snabb leverans!

Powerbank som laddar mobilen

Börjar din mobil få så dåligt batteri att du behöver ladda den även under dagen? Då är en kraftfull powerbank på 20000 mAh den bästa lösningen på ditt problem. Välj en powerbank med snabbladdning för att så snabbt som möjligt få upp batteriprocenten på din telefon.

Med en powerbank på 5000 mAh kan du ladda en mobil 1-2 ggr. Med en powerbank på 1000 mAh kan du ladda en surfplatta en gång. Ju mer mAh din modell har, desto längre kan du använda den utan att behöva ladda den.

Om du vill kunna ladda din dator behöver du en ännu kraftfullare powerbank och bör välja en på 60000 mAh.

Trådlös laddstation till mobilen

Det finns gott om elektronik för hemmet som underlättar ditt liv. Istället för att använda en powerbank för att ladda din telefon hemma kan du istället köpa en trådlös laddstation till mobilen. I vårt utbud finner du en magnetisk trådlös laddare som snabbt höjer batteriprocenten utan att du behöver leta rätt på en sladd. 

I vårt utbud finner du även en riktigt bra snabbladdare med 4 USB-portar. På så sätt kan du ladda såväl mobil, hörlurar och surfplatta på en och samma gång. Eller din egen och alla dina vänners mobiler om det finns få eluttag i närheten. Den är därför perfekt att packa ner i väskan inför resor!

Elektroniktillbehör för dig på språng

Om du ska vara ute under dagen behöver du elektroniktillbehör som ryms i din ficka eller i väskan. Vi har därför valt att inkludera hörlurar och små trådlösa mikrofoner i vårt utbud. På så sätt är du alltid redo, oavsett om du vill lyssna på musik eller spela in en video.

Skräm bort mörkret med en nattlampa

Vi säljer uppskattade nattlampor som lyser upp även de mörkaste sovrummen under natten. Givetvis har de en riktigt snygg design så att de kan stå även på dagen. Nattlamporna är moderna projektionslampor som skapar ett förtrollande stjärnljus inne i rummet. De finns i flera olika modeller och med både olika färglägen och nebulosaeffekter.

Vanliga frågor och svar om elektroniktillbehör

Är det billigare att köpa elektroniktillbehör på nätet?

När du handlar online kan du göra riktigt stora fynd till låga priser. Det kan därför ofta vara billigare att köpa elektronikprodukter och tillbehör på nätet jämfört med stora fysiska butiker som har höga kostnader.

 Passar nattlamporna för både vuxna och barn?

Ja, våra nattlampor är moderna projektorlampor som lyser upp rummet på ett stämningsfullt sätt. De finns i flera fina modeller som passar både barn- och vuxenrum. De kan dessutom styras med en fjärrkontroll.