Verktyg

Utforska vårt utbud av digitala verktyg inklusive vinkelmätare, konturmätare och multimeter. Hitta smarta verktyg för exakt mätning och precision i dina projekt hemma eller på arbetsplatsen.Beställ nu för snabb leverans och tillförlitliga verktyg till bra priser!

Verktyg

Alla behöver ett varierat utbud av verktyg i hemmet, även de som har tummen mitt i handen. Hammare och skruvmejslar kommer alltid till användning när det ska spikas upp tavlor och skruvas upp tv-apparater på väggen.

Men ju fler verktyg som verktygslådan rymmer desto bättre. Då kan du få ännu mer gjort i hemmet på egen hand utan att behöva tillkalla en hantverkare eller hjälp från familjen. Vi har en hel del bra digitala verktyg i vårt utbud som hjälper dig att få det fint hemma.

Något du absolut bör ha hemma är mätverktyg. De är till god hjälp om du vill mäta hur bred din soffa är eller hur högt i tak du har det när du ska köpa nya gardiner. Det bästa är om du använder digitala mätverktyg. Då kan du vara säker på att dina mått blir rätt.

Digital vinkelmätare som räknar ut vinklar

En vinkelmätare är det ultimata mätverktyget för dig som ska mäta avstånd hemma. Den är mer flexibel än en klassisk tumstock och finns i digitala versioner. Vi har olika modeller i vårt utbud och vissa kan mäta upp till sex vinklar på en och samma gång.

En digital vinkelmätare hjälper dig att mäta ut alla vinklar och skapa en mall. Den är mycket enkel att använda för såväl nybörjare som mer erfarna hantverkare.

Konturmätare för att skapa en profilmall

En konturmätare är det bästa verktyget för dig som vill kunna göra mer avancerade former hemma, oavsett om du ska såga till lister, golvplattor eller nya vägghyllor. Ett konturverktyg hjälper dig att mäta upp en perfekt geometrisk form och är oumbärligt när du utför arbeten hemma. Vår konturmätare är enkel att använda och ger en perfekt passning varje gång.

Våra digitala mätverktyg

Vårt utbud är fullt av digitala mätverktyg för såväl hemmafixare som proffs. Det är smarta verktyg som exakt på millimetern kan berätta hur långt ett avstånd är. Tack vare stora LCD-displayer blir ditt jobb enklare att utföra.

Bland våra digitala mätverktyg hittar du bland annat mätband och lasermätare som kan mäta en distans på upp till 120 m. Vi har ett brett utbud av handhållna enheter som hjälper dig mäta.

Hos oss kan du även köpa en digital multimeter av hög kvalitet, vilket är ett viktigt verktyg för dig som behöver mäta elektrisk spänning.

Vanliga frågor och svar

Vilka verktyg behöver jag hemma?

Med en bra uppsättning redskap hemma är du redo att ta dig an vilket projekt som helst, oavsett hur stort eller litet det är. Att köpa verktyg online behöver inte alls vara dyrt. Dessutom kan du se dina nya redskap som en livslång investering. De håller nämligen så pass hög kvalitet att de ofta kan behållas under hela livet. En riktigt bra konturmätare eller ett gediget digitalt mätverktyg behöver aldrig bytas ut.

Vilka digital multimeter ska jag köpa?

En riktigt bra multimeter mäter ström, volt och spänning. Välj en modell med robust konstruktion och användarvänligt gränssnitt med en stor LCD-skärm.

Hur ska jag förvara mina verktyg?

Det enklaste är att köpa en verktygsväska eller verktygslåda som du förvarar alla dina redskap i. Då vet du alltid var du har dem.