Elektronik

Upptäck LORD se  utvalda samling av premium powerbanker och energieffektiv belysning för extra skönhet och praktisk nytta i ditt hem.Hemelektronik:


Modern men billig elektronik till din bostad, visst är det en dröm för alla? Vi har samlat ihop ett rejält utbud av modern hemelektronik med alla sorters produkter du kan tänkas vilja ha hemma. Hos oss hittar du allt från LED-lampor och nattlampor till trådlösa laddningsstationer till riktigt bra priser. Hos oss ligger dock fokuset inte bara på ett plånboksvänligt pris, utan även på design och funktionalitet.

Köp energieffektiv LED-belysning för din hemelektronik
Något som är väl värt en investering till hemmet är energieffektiv LED-belysning. LED-lampor är mycket energisnåla och kan lysa upp ditt hem i en evighet. Skenet är stämningsfullt och lamporna hjälper till att skapa en fin inomhusmiljö.

LED-lampor finns i alla tänkbara profiler och med olika socklar. I vårt utbud finner du smarta, moderna LED-lampor med WiFi-kontroll som kan lysa i olika färger och ljusstyrkor. Tack vare deras inbyggda WiFi kan du styra lamporna med hjälp av din mobil. Dessa lampor passar perfekt för såväl taklampor som dekorationsbelysning.

Den avancerade tekniken hjälper dig att skapa en avslappnad stämning och de många funktionerna inkluderar bland annat röststyrning genom Amazon Alexa och Google Home. Att köpa hemelektronik är roligt, speciellt när den är så pass simpel men samtidigt avancerad som denna!

LED-remsor
Vårt utbud består inte bara utav LED-lampor, utan innehåller även LED-remsor som styrs utav WiFi och Bluetooth. Med våra LED-remsor kan du skapa en unik belysning med musiksynkronisering och animerade effekter vilket blir både häftigt och livfullt i rummet.
Trådlös laddstation
Köp en trådlös laddstation med magnetisk laddning till hemmet. Då kan du ladda utan sladdar samtidigt som du vet var du har lagt mobilen. Vår trådlösa laddstation för Apples iPhone laddar även din iWatch och dina Airpods på en och samma gång. På så sätt kan du ladda alla dina Appleprodukter så att de är redo när du lämnar hemmet.

Den multifunktionella moderna designen är riktigt smidig med sin 3-i-1-lösning. Det bästa av allt är att vi har både olika modeller och olika färger att välja mellan.

Vilken hemelektronik är bäst?
Många tycker att det är svårt att köpa elektronik. Oavsett vilken produkt du tittar på finns det ofta otroligt många modeller att välja mellan med olika tekniska specifikationer som kan vara svåra att förstå och jämföra. Det bästa är därför att köpa hemelektronik på nätet. Då kan du i lugn och ro jämföra produkter.

Energilösningar:
Utforska vårt utbud av energieffektiva lösningar för att optimera din energiförbrukning och minska din miljöpåverkan. Från solenergi och energihanteringsteknik till hållbara apparater och energibesparande system - vi erbjuder innovativa produkter och lösningar för både hem och företag. Upptäck hållbara alternativ för energilösningar som hjälper dig att spara pengar samtidigt som du främjar en grönare miljö.

Vanliga frågor och svar för hemelektronik

Är det billigare att köpa hemelektronik på nätet?
Priset på elektronik kan variera stort beroende på vilken produkt och vilket märke du vill köpa. Hemelektronik kan vara billigare på nätet, speciellt om du köper av mindre butiker utan stora kostnader.  

Vad kan en powerbank på 60000 mAh ladda?
En rejält kraftfull powerbank på 60000 mAh kan ladda både din mobil och din laptop med snabbladdning. Den är därför det perfekta elektroniktillbehöret på resor. En mindre powerbank kan bara ladda din mobil några gånger.

Är en vanlig lampa eller en LED-lampa bäst köp?
Det är bättre att köpa en LED-lampa. Den är mycket effektivare än en vanlig lampa och håller i regel tio gånger längre.

Modern Hemelektronik: LED-Belysning,Trådlösa Laddstationer

>