Kök

Kök och hushållsredskap

För många är köket hjärtat i hemmet och det rum där vi spenderar mest tid ensamma och med familjen. Här på Lord se hittar du ett brett och noga utvalt sortiment av väsentliga köksprodukter som hjälper till att underlätta matlagningen på enklaste sätt och som kännetecknas av praktiska och eleganta inredningsdetaljer.

En rabatt på 25 till 40 procent gäller till slutet av december 2023.


Lökhackare grönsakshackare

329 kr 269 kr
I lager.

Var en hejarklack i köket med våra köksprodukter

Vi har allt du behöver för att kunna laga mat på bästa sätt. Den innehåller allt från olika moderna grönsaksskärare, samt en uppsättning säkra stekspadar gjorda av silikon med trähandtag, till fruktskärare och skärformar för kakor och kex.

Oavsett om du vill laga en enkel sallad eller laga en riktig gourmetmåltid, hittar du allt du letar efter hos oss. Vi gör vårt bästa för att göra det enklare för dig i köket. Något så enkelt som ett hopfällbart durkslag kan göra matlagningen smidigare och roligare. Duka väl hemma med vacker servis. Hos oss på Lord SA hittar du inte bara allt som rör kök och hem, utan även till dukning. Med en vacker dukning blir måltiden mer bekväm och hemtrevlig också. Vi har graverade bestick så att du kan välja vad som passar din stil. Välj ett gediget set eller matcha och blanda olika stilar till jul och nyår.