Wireless mini electric food chopper

  • 23.49 EUR

A multi-product that is suitable for many tasks in the kitchen. It can be used to chop onions, vegetables, fruits, nuts. It holds 250ml and is charged with a US

In stock.
Stock: 10
Article Number: 84
Share

Trådlös mini elektrisk mathckare - 250 ml

Beskrivning

Lätt att använda :
Med den elektriska krossen kan du säga adjö till att dra för hand och trycka på knappen på toppen för att automatiskt krossa den.Den lätta och snygga designen är mycket lämplig för utomhusaktiviteter som resor, familjens utomhusmiddagar, camping och så vidare.
Multifunktionella :
Med lättdragsanordningen kan du snabbt och enkelt ta bort tillbehör från handblandaren. Stå kompakt storlek gör den idealisk för små utrymmen och lätt att lagra.
Perfekt assistent :
Vitlökshackarens vassa blad kan snabbt hacka vitlök, kryddor, nötter, grönsaker, kött, isbitar osv. Den är mycket lämplig för små livsmedel. Du kan använda den för matlagning, komplettering av barnmat och smoothiedrycker.
Hårdborste rengöringsborste :

Lägg bara mat eller ingredienser i minikokaren för hand, stäng locket och starta med en knapp för att snabbt hacka maten. Skålen och bladet kan separeras för enkel rengöring.
Uppladdningsbar :
Ladda i 3 timmar, använd i en månad, inget behov av frekvent laddning: Beräknat enligt frekvensen av en gång om dagen kan den användas i ungefär en månad när den är laddad, 1200 mAh litiumbatteri, hållbart och säkert.
Säkerhet och hälsa :
Bladet i rostfritt stål är robust och hållbart och kan skära effektivt. Den livsmedelsgodkända plasten i koppen innehåller inte BPA, kan hålla maten säker, är stark och innehåller inga bakterier.
Kundservice :
Om du inte är nöjd med våra produkter, vänligen kontakta oss så snart som möjligt. Vi hjälper dig definitivt med lösningen omedelbart. Varje köpare är vår viktiga kund. Tack för ditt förtroende, ge oss också möjligheten att lösa problemet, tveka inte att : Kontakta oss


Trådlös mini elektrisk mathckareTrådlös mini elektrisk mathckareTrådlös mini elektrisk mathckareTrådlös mini elektrisk mathckareTrådlös mini elektrisk mathckareTrådlös mini elektrisk mathckareTrådlös mini elektrisk mathckare